Η έπαυλη της Miley Cyrus είναι… ιδανική για party!

Παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της η Miley έχει τη δική της έπαυλη την οποία είχε αγοράσει το 2011. Έχει έκταση 480τμ, και ιδιαίτερο σχήμα “Η” για να μπορεί να ελέγχει το σπίτι της από κάθε γωνιά. Το σπίτι περιλαμβάνει 5 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, 1 wc, κουζίνα, πολλά καθιστικά, γυμναστήριο, κήπο και μια μεγάλη πισίνα με τζακούζι.

Στην 25χρονη τραγουδίστρια αρέσουν πολύ τα πάρτυ και η διασκέδαση, και έτσι αγόρασε το τέλειο σπίτι για αυτά, δίνοντας 3.900.000$.

Το μεγάλο σαλόνι της έπαυλης είναι εντυπωσιακό. Λευκός καναπές με λευκό τραπεζάκι που συνδυάζονται άψογα με ένα λευκό χαλί και μεγάλες μπαλκονόπορτες που οδηγούν στον υπέροχο κήπο του σπιτιού.

Η τραπεζαρία του σπιτιού είναι πολύ απλή και διακριτική. Οι καρέκλες της έχουν το ίδιο στιλ με τις καρέκλες της κουζίνας ενώ πάνω από το τραπέζι υπάρχει ένα απλό λευκό φωτιστικό που το φωτίζει. Οι μεγάλοι ενιαίοι χώροι είναι φτιαγμένοι για τεράστια πάρτυ που θα επεκτείνονται όσο πάει και στον κήπο. Χωρίζεται με έναν πέτρινο τοίχο με ένα από τα πολλά καθιστικά της έπαυλης. Το καφέ χρώμα κυριαρχεί στο χώρο ενώ η μπαλκονόπορτα του δωματίου δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς.

Ακριβώς από πίσω βρίσκεται η μίνιμαλ και μοντέρνα διακοσμημένη κουζίνα της έπαυλης.

Στα υπνοδωμάτια της έπαυλης το στυλ διακόσμησης είναι απλό και ουδέτερο. Το κρεβάτι είναι ασορτί με τα κομοδίνα ενώ έργα αφηρημένης τέχνης χαρίζουν αρμοννία στο χώρο καθώς δεν είναι πολύ “βαρύ’ στη διακόσμηση. Το γυμναστήριο περιλαμβάνει έναν ενιαίο ολόσωμο καθρέπτη ενώ ο ήλιος μπαίνει ανενόχλητος στο χώρο από τη μεγάλη μπαλκονόπορτα που διαθέτει. Το μπάνιο είναι λιτά διακοσμημένο και θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει σε άντρα. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το καφέ και το μπεζ ενώ αντί για μπανιέρα η τραγουδίστρια έχει ντουζιέρα.

Στον κήπο της έπαυλης υπάρχει αίθριο το οποίο είναι διακοσμημένο με έπιπλα σε γήινες αποχρώσεις ενώ στην απέναντι πλευρά βρίσκεται η πισίνα με το τζακούζι.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search