6 χρήσιμα πράγματα για το σπίτι ενός εργένη

Όσο μικρό ή μεγάλο είναι το σπίτι ενός εργένη, τα παρακάτω 8 αντικείμενα είναι τα πραγματικά χρήσιμα.

Τραπέζι φαγητού
Όσο μεγαλώνετε γίνεται όλο και πιο άβολο να τρώτε μπροστά στην τηλεόραση. Συνεπώς, χρειάζεστε ένα τραπέζι είτε στην κουζίνα είτε στην τραπεζαρία για να απολαμβάνετε με άνεση τα γεύματά σας.

Σετ τραπεζαρίας Victor

Συρταριέρα
Σε ένα μικρό σπίτι η συρταριέρα είναι απαραίτητη για να την αποθήκευση όλων των αντικειμένων που θέλετε να έχετε πρόχειρα. Σε ένα μεγάλο σπίτι η συρταριέρα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορείτε να την έχετε δίπλα στο κρεβάτι σας για την τακτοποίηση ρούχων, αξεσουάρ και ό,τι άλλο χρήσιμο χρειάζεστε. Όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα έπιπλο το οποίο θα χρησιμοποιείτε πολλές φορές μέσα στην ημέρα, καλό είναι να μην τσιγκουνεύστε τα χρήματα που θα δώσετε και να μην κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα.

Λευκά σεντόνια
Τα λευκά σεντόνια βοηθούν στην εικόνα ενός καθαρού δωματίου. Είναι μια σίγουρη επένδυση και πολύ χρηστική καθώς τα λευκά πλένονται πολύ πιο εύκολα από τα υπόλοιπα ρούχα που έχετε στο σπίτι.

Βιβλιοθήκη
Ένα δωμάτιο-βιβλιοθήκη είναι μια πολύ όμορφη και πρακτική λύση στο σπίτι αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος; Τα βιβλία αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μας και οι περισσότεροι θέλετε να επιδεικνύετε τα αγαπημένα σας βιβλία. Μια βιβλιοθήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλαπλούς τρόπους και να δώσει μια ιδιαίτερη νότα διακόσμησης στο σπίτι σας.

Σωστός φωτισμός
Κατά την επίπλωση του σπιτιού σας φροντίστε να αγοράσετε το σωστό φωτισμό για το κάθε χώρο ξεχωριστά. Στην κουζίνα χρειάζεστε δυνατό φως για να μαγειρεύετε αλλά πρέπει να γίνεται πιο απαλό και ρομαντικό τις ώρες που τρώτε. Στο υπνοδωματιο και στην τραπεζαρία χρειάζεστε πιο απαλό φωτισμό ενώ αντίθετα στο σαλόνι και στο μπάνιο ο φωτισμός πρέπει να είναι δυνατός καθώς αυτοί οι χώροι είναι πολύ λειτουργικοί.

Γωνιακός καναπές κρεβάτι Socrates

Άνετος καναπές
Ένας άνετος καναπές είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο στο σπίτι ενός εργένη, είτε για να φιλοξενήσετε έναν φίλο είτε γιατί πολλές φορές θα αποκοιμηθείτε βλέπωντας την αγαπημένη σας ταινία. Κάθε άντρας θέλει να έχει έναν διθέσιο-τριθέσιο καναπέ όπου θα μπορεί να ξαπλώνει και να βλέπει τηλεόραση χαλαρός και ανενόχλητος. Κανείς δε θέλει να μείνει μόνος του για πάντα. Επομένως, και μόνο με αυτή τη σκέψη κανένας άντρας δε θέλει να έχει στο σπίτι του μόνο μονές πολυθρόνες.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search