Αλουμινόχαρτο: Χρήσεις που σας λύνουν τα χέρια!

Το αλουμινόχαρτο είναι μια τέλεια λύση που σας λύνει τα χέρια εκτός από την αποθήκευση ή το ψήσιμο του φαγητού.

1. Τοποθετήστε το στη βάση των ντουλαπιών ή των συρταριών σας. Το αλουμινόχαρτο αντανακλάει το φως και έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να φωτίσετε και το πιο σκοτεινό ραφάκι σας!
2. Εάν στο ταψί έχουν κολλήσει λίπη τα οποία δεν θέλετε να καθαρίσετε και να λερώσετε το σφουγγάρι σας, φτιάξτε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο και τρίψτε το τηγάνι, τη σχάρα του φούρνου ή ακόμη και την ψησταριά σας.
3. Για να εξαφανίσετε πιο γρήγορα τις ζάρες από τα ασιδέρωτα ρούχα, χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο κάτω από το σιδερόπανο. Με αυτόν τον τρόπο, η θερμοκρασία δεν θα χάνεται αλλά θα αντανακλάται προς τα επάνω κάνοντας το σιδέρωμα ακόμη πιο εύκολη υπόθεση.
4. Εάν θέλετε να μεταφέρετε δύσκολα υγρά, όπως ξύδι, λάδι, σως σε άλλα δοχεία χρησιμοποιήστε ένα χωνί από αλουμινόχαρτο. Το υλικό του αλουμινόχαρτο είναι πολύ εύπλαστο εφαρμόζωντας το ακόμη και σε πολύ στενά στόμια.
5. Έχετε πάτωμα από ξύλο και θέλετε να μεταφέρετε τα έπιπλα σας χωρίς να κάνουν γρατζουνιές; Τοποθετήστε χαρτί κουζίνας και αλουμινόχαρτο, τυλίξτε την επιφάνεια που θα σύρετε και έτσι δεν θα καταστρέψετε το πάτωμά σας!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search