Περίεργα αντικείμενα, που γίνονται τραπέζι!

Η σταθερή επιφάνεια, που χρειαζόμαστε σε ικανοποιητικό ύψος για να αφήνουμε επάνω πράγματα, μπορεί να θεωρηθεί ως τραπέζι. Συνεπώς, εάν έχουμε στο νου μας αυτό μπορούμε να μετατρέψουμε τα πάντα σε τραπέζι με μόνο όριο τη φαντασία μας!

Τύμπανο
Εάν είστε λάτρης της παραδοσιακής μουσικής ή αν έχετε κάποιο τύμπανο από τους γονείς ή τον παππού σας ένα έθνικ τύμπανο από δέρμα μπορεί να γίνει τέλειο τραπέζι στο χώρο σας. Η γυάλινη επιφάνεια επάνω στο τύμπανο το προστατεύει και του δίνει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τραπέζι από ντραμς
Ένα κομμάτι των ντραμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα πολύ όμορφο και βοηθητικό τραπεζάκι.

Τρίποδο και δίσκος
Ένα τρίποδο γλάστρας και ένας δίσκος δημιούργησαν ένα πανέμορφο βοηθητικό τραπεζάκι, εύκολα και γρήγορα. Δεν είναι για πολύ βαριά πράγματα, οπότε δεν είναι άσχημη μια βάση από ξύλο, πάνω από τον δίσκο ή να τοποθετήσεις διπλό δίσκο!

Τραπέζι από τουρμπίνα
Οι ιδιοκτήτες του ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τουρμπίνα, παρότι θυμίζει και μέρος εξαερισμού. Όπως και να έχει είναι μια εξαιρετική industrial ιδέα!

Τραπέζι από περιοδικά
Συνήθως τα περιοδικά είναι πάνω από το τραπέζι, όμως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως βάση για να δημιουργήσετε ένα τραπέζι. Μπορείτε αν δεν έχετε περιοδικά να χρησιμοποιήσετε μια παλιά εγκυκλοπαίδεια. Το μόνο έξοδο που έχετε να κάνεις, είναι ένα κομμάτι γυαλί και προαιρετικά κόλλα για τα περιοδικά ώστε να μην γλιστρήσουν.

Τραπέζι από παλιό θρανίο
Χρησιμοποιώντας 2 μεταλλικές βάσεις και μια παλιά βάση από ένα θρανίο μετατράπηκε εύκολα και απλά σε ένα πανέμορφο τραπεζάκι του καφέ.

Τραπέζι – ραπτομηχανή
Εάν έχετε ραπτομηχανή σαν κειμίλιο, μπορείτε να τη μετατρέψετε χωρίς να τη χαλάσετε, σε ένα πολύ όμορφο τραπέζι. Μπορείτε να διατηρήσετε την ξύλινη όψη της ή να προσθέσετε επάνω σε αυτή ένα κομμάτι γυαλί και να τη χρησιμοποιήσετε ακόμη και για τραπεζάκι μπαλκονιού.

Τραπέζι από ρακέτες
Έξι vintage ρακέτες και ένας φίλος του τένις με όραμα και το τραπεζάκι είναι έτοιμο. Εύκολο DIY, αρκεί οι ρακέτες να είναι ίδιας εποχής (άρα με ίδιο μέγεθος).

Τραπέζι από βαλίτσες
Εύκολο και όμορφο «τραπέζι» από δύο παλιές βαλίτσες την μία επάνω στην άλλη. Την ίδια στιγμή εκτός από το τραπεζάκι του καφέ, αποκτάς και αποθηκευτικό χώρο! Το δέρμα άλλωστε δεν χαλάει με την πάροδο του χρόνου, αλλά ωριμάζει και ομορφαίνει!

Τραπέζι από πόρτα
Μια παλιά πόρτα, εάν ξαναβαφτεί μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό αλλά και χρηστικό τραπέζι. Εάν είναι σκαλιστή, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στο σερβίρισμα. Μπορείτε να βάλετε 2 βάσεις και ένα προστατευτικό γυαλί και να διατηρήσετε το σχέδιο της πόρτας χωρίς να το χαλάσετε και να αποκτήσετε ένα πολύ ιδιαίτερο τραπέζι ακόμη και για την τραπεζαρία σας.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search