Γρήγορα tips για να “συνεφέρεις” το σπίτι σου μετά από party!

Party χθες, και το σπίτι σας γέμισε με φίλους συγγενείς και ίσως παιδιά. Χορέψατε, φάγατε, τραγουδήσατε, ξαναφάγατε και η επόμενη μέρα σας βρίσκει με το σπίτι αχούρι και εσάς στον καναπέ με αρκετή κούραση.

Η σκέψη να επαναφέρετε το σπίτι σας, στα “φυσιολογικά” του επίπεδα είναι πολύ μακρινή. Πάρτε την απόφαση και ανοίξτε για 10′ πόρτες και παράθυρα να αεριστεί το σπίτι. Εάν επιτρέψατε το τσιγάρο, σίγουρα η μυρωδιά δεν έχει φύγει, απλά την συνηθίσατε. Ψεκάστε με ένα αρωματικό χώρου για να αλλάξει λίγο η ατμόσφαιρα.
Πάρτε μία μεγάλη μαύρη σακούλα και πετάξτε απευθείας ό,τι σκουπίδια βλέπετε στο χώρο. Μετακινήστε αν έχετε σε μία λεκάνη τα άπλυτα πιάτα και ποτήρια και γεμίστε τη με ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων. Αφήστε το πλύσιμο για αργότερα. Σίγουρα θα τα πλύνετε σε ελάχιστο χρόνο και πολύ πιο άνετα!

Σκεφτείτε τώρα πως δεν θα θέλατε να μείνουν τα χαλιά σας ασκούπιστα γιατί μέχρι την επόμενη φορά ο κόπος που θα κάνετε θα είναι διπλός. Βάλτε στο on την ηλεκτρική σκούπα. Δεν θα σας πάρει περισσότερο από 20′ και το σπίτι σας θα είναι ξανά όπως πρώτα!

Πότε είπαμε ότι είναι το επόμενο party;

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search