Διακοσμήστε όμορφα τον εξωτερικό σας χώρο

Πολλά χρώματα και διάφοροι συνδυασμοί επίπλων είναι τα 2 συστατικά που θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την καθημερινότητα απολαμβάνοντας τη δροσιά στη βεράντα, το μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Αρχικά, μην σκέφτεστε να αγοράσετε κάποιο σετ. Μπορείτε να ταιριάξετε διαφορετικά υλικά μεταξύ τους αρκεί να υπάρχει ένα κοινό στοιχείο σύνδεσης. πχ: χρώμα, υλικό, ύφασμα ή πλέξη. Το χρώμα του υφάσματος σε ένα έπιπλο σας βοηθάει να το ταιριάξετε με το υλικό ενός άλλου επίπλου.

Επιλέξτε υλικά που συνδυάζονται εύκολα με άλλα, ώστε να τα αξιοποιείτε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένα τρόλεϊ μπαρ, μια chaise lounge, είναι αντικείμενα που θα κάνουν τη διαφορά στο χώρο και θα παραπέμψουν στην άνεση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου χωρίς να ξοδέψετε απαραίτητα πολλά χρήματα.

Δημιουργήστε διαφορετικές θεματικές γωνίες. Για φαγητό, για χαλάρωση, για παιχνίδι με τα παιδιά. Μια έξυπνη λύση αποτελούν τα έπιπλα που μετακινούνται ή είναι αναδιπλούμενα. Πολλαπλασιάστε τις επιλογές σας συνδυάζοντας ποιοτικά κομμάτια συνδυασμένα με πιο προσιτές αγορές.

Tips:

Εάν έχετε κήπο, επιλέξτε μια κουνιστή πολυθρόνα και δημιουργήστε έναν όμορφο χώρο χαλάρωσης δίπλα σε ένα μικρό καθιστικό που έχετε δημιουργήσει για να το μοιράζεστε με την παρέα σας.

Σε μικρότερους χώρους, όπως ένα στενό μπαλκόνι επιλέξτε διαφορετικού χρώματος καρέκλες και δημιουργήστε ένα ζωντανό και ευδιάθετο χώρο.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search